Logo video van Sint
cart icon
0
€ 0,00
Excl. verzend
Logo video van Sint

Voor kinderen "het mooiste wat er is!"

Banner video van Sint
Banner video van Sint
Reviews (6.431)
Wat vinden andere klanten van Video van Sint?
Erg verrassend! Ontzettend leuk om de gezichten van de kinderen te zien, zelf de niet-gelovige kinderen konden hun oren en ogen niet geloven :)
A Hijmans
Ze vonden het erg leuk en spannend!
A Vleems
In een woord geweldig
A Wijnhoven
Onze kleinkinderen wonen in Duitsland maar geloven dat Sinterklaas echt bestaat in Nederland.
A. Bakker
Heel leuk en mooi, met spanning te wachten wat de Sint allemaal te vertellen had.
A. Bonke
Iedereen vond het weer een geslaagde video,vorig jaar was hij ook heel leuk en ik hoop dat jullie volgend jaar ook weer zo'n geslaagde video maken.wij bestellen er zeker weer een.
a. egelmeers
Net als vorig jaar waren ze weer stomverbaasd dat Sinterklaas van alles van hen wist. Ook de toevoeging van de foto's vonden ze erg leuk. De pietenkaraoke was een absoluut succes.
A. Hovestad
Was ook dit jaar weer een groot succes
A. Janzing
Mijn dochter van drie heeft genoten..ze was totaal verrast en blij dat Sinterklaas speciaal voor haar een video had gemaakt.
A. Van dijk
De kids vonden het in het begin een beetje eng, maar toen ze eenmaal hun naam hoorden waren ze een en al oor. Ze geloofden dat het echt was en gaven ook antwoord aan sinterklaas. Dat was erg leuk om te zien en zelfs in de dagen erna heeft het nog veel impact.
A. van Suntenmaartensdijk
Als erg leuk en ook de volwassenen. Mijn vader van 78 antwoordde zelfs terug naar Sinterklaas en is niet eens dementerend.
A. van Westervoort
Geweldig spannend
A.beukhof
Dit jaar voor de tweede keer. Het is het laatste jaar dat mijn jongste zoon er nog in gelooft, dus vond ik het wel speciaal om dit te doen. Het was wederom een heel mooie ervaring. De DVD gaat mee naar school, alle vriendjes moeten hem zien, etc. Maar de eerste keer, twee jaar geleden, was zo bijzonder!! Zelfs onze oudste zoon, die toen al niet meer in Sint geloofde, zat met ongeloof te kijken naar de DVD. De jongste zat letterlijk met de mond open te kijken en dat was in feite zijn grootste kado. Ook dat van ons dus.Een onbetaalbare ervaring.
A.J. van Houten
Wij hebben genoten van de reacties van beide kleinkinderen en de ouders.
A.J.M. Berkhout
Volkomen verrast. Geweldig om de gezichtjes te zien. Ze vonden het Super
a.Klont van Yperen
Erg leuk. Ons zoontje geloofde ineens weer in Sinterklaas!
A.Koops
Zij waren weer zeer verbaasd dat de Sint hun persoonlijk toesprak.
A.Koppes
wij hadden al veel voorpret voordat de kinderen en kleinkinderen de video hadden gezien, het was prachtig om tijdens pakjesavond hun gezichten te zien. een kleindochter van 7 twijfelde aan het bestaan, maar is toch weer om. in 1e instantie waren de toegevoegde foto's niet overgenomen , dit is echter in de 2e versie keurig gecorrigeerd, nogmaals bedankt voor de uitstekende service.
Ada
Geweldig!!!!!! Die gezichten dat zij zichzelf zagen op de tv. Heel erg leuk!!! Het was heel verrassend, tijdsduur was ook prima. Bedankt
Ada v.d. Heuvel
Onze kleindochter was erg verbaast toen sinterklaas haar naam noemde en wist dat ze op zwemles zat .ze zat er helemaal in , ook mijn dochter en schoondochter en opa werden benoemd enig .wij zijn tevreden het was erg leuk.
Adriana